Sla navigatie over

 

Ruim honderd belangenbehartigers zijn aangesloten bij Zorgbelang Noord-Holland: patiëntenverenigingen, lotgenotengroepen, ouderenbonden en cliëntenraden in de zorg. Deze organisaties behartigen de belangen van patiënten en consumenten, verzorgen lotgenotencontact of geven individuele ondersteuning.
Klik hier voor voor een overzicht van onze leden die werkzaam zijn in de regio Noord-Holland (met uitzondering van Amsterdam en Diemen).

Waarom lid worden?
Een brede achterban betekent meer invloed en dus meer mogelijkheden voor zorgvragers om het zorgbeleid mede te bepalen. De aangesloten belangenbehartigers adviseren hoe de beleidsagenda en het prestatieplan van Zorgbelang Noord-Holland eruit moet zien. De belangenbehartigers zijn vertegenwoordigd in de regioraden en de Algemene Ledenvergadering van Zorgbelang Noord-Holland.

Meld u aan
Elke organisatie of belangengroepering op het gebied van zorg en welzijn in de provincie Noord-Holland kan lid worden van Zorgbelang Noord-Holland. Het lidmaatschap is gratis. Meld uw vereniging of organisatie aan via info@zorgbelang-noordholland.nl, bel met 023 - 530 00 00 of klik hier om u rechtstreeks via de website aan te melden.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem contact op met Thera Engels via 023 - 530 00 00 of mail naar t.engels@zorgbelang-noordholland.nl

Pagina afdrukkenTip 'n ander