Sla navigatie over

 

Deskundige partner en adviseur
Omdat wij continu in gesprek zijn met zorgvragers in Noord-Holland, kunnen wij als geen ander hun wensen en ervaringen voor u in kaart brengen. Ruim 100 patiënten- en consumentenorganisaties uit de regio zijn bij ons aangesloten. Wij beschikken over een groot E-panel dat wij regelmatig raadplegen en er komen dagelijks vragen, klachten en meldingen binnen bij onze afdeling Informatie en Klachtenopvang. Dit alles levert ons veel kennis op over de zorg en maatschappelijke dienstverlening in Noord-Holland. En dat maakt ons tot een deskundige partner en adviseur.

 

Visies en standpunten
Wij verbinden onze ervaringskennis met onze kennis over ontwikkelingen in het zorg- en welzijnsbeleid. Op basis hiervan ontwikkelen wij visies en standpunten over zorg en welzijn in de regio Noord-Holland; altijd vanuit het perspectief van de zorgvrager. In onze dossiers leest u meer over onze activiteiten, visies en standpunten rond diverse thema’s.

Meer weten?
Hier vindt u meer informatie over onze belangenbehartiging op verzoek aan:
•    Zorgaanbieders
•    Zorgverzekeraars
•    Gemeenten

Informatief gesprek
Wilt u een gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze programmamanager Karin Eeland:  023 – 530 00 00 of k.eeland@zorgbelang-noordholland.nl

Pagina afdrukkenTip 'n ander